Ruimte voor retail

Het retaillandschap staat voor grote uitdagingen mede dankzij e-commerce en gewijzigde behoeften van consumenten. Een gewijzigde aanpak is noodzakelijk en als ontwikkelaar spelen wij hier graag op in door te focussen op de 3 belangrijke pijlers. Bij Steps Real Estate zoeken én vinden we met plezier het pand voor jouw business. Want door de juiste retail op de juiste plaats te zetten geloven we in de toekomst van retail.

De perfecte locatie

Steps Real Estate ontwikkelt alleenstaande winkelruimtes in de binnenstad, maar ook retailparken aan de rand van woonkernen en invalswegen naar stedelijke centra. Of je nu een alleenstaande ruimte zoekt of een winkel in een park: samen vinden we zeker de perfecte locatie voor jouw zaak.

Kwaliteit van topniveau

Bij elk retailproject zetten we de puntjes op de i met een weloverwogen, kwaliteitsvolle afwerking. Vanbuiten én vanbinnen. We laten een vergrootglas rusten op de details die een project doen uitblinken.

De optimale winkelvariatie

We ontwikkelen niet alleen voor internationale ketens, maar ook voor lokale zelfstandigen in voeding, kleding, schoenen, doe-het-zelf, binnenhuis, tuin … Zo zorgen we voor een ideale mix van retailers die elkaar aanvullen en versterken, zodat onze projecten interessante langetermijninvesteringen zijn én de toekomst van retail gewaarborgd blijft.