We ontwikkelen vandaag al voor morgen en overmorgen.

De wereld staat nooit stil. En de vastgoedwereld nog veel minder. Daarom ontwikkelen we niet meer voor vandaag, maar voor morgen en overmorgen. En daarbij zetten we bij Steps graag grote stappen vooruit. Denk aan compacte nieuwbouwwoningen en nieuwbouwappartementen met meer wooncomfort, een hogere levenskwaliteit en een perfecte verhouding tussen werk en privé. Kortom: een thuis op maat van de toekomst. Een slimme zet voor bewoners én investeerders.

Focus op woonbeleving

Wonen wordt net zo flexibel als jijzelf.

Het woonmodel verandert. Eigendom en vierkante meters tellen niet meer door, wel de beleving. En daar zet Steps Real Estate slim op in met functionele woningen. Denk: gemeubelde kamer, poetsdienst op afroep, in-house fitness en wellness, en een digitale toegangscontrole.

Lage milieu-impact

Grote impact op je leven, kleine impact op het milieu.

Bij Steps Real Estate geloven we dat we samen kunnen zorgen voor morgen. Het milieu krijgt daarom een belangrijke plaats in ons ontwikkelingsconcept. Niet alleen zetten we in op een veranderende levenswijze met groepsaankopen, autodelen en huurfietsen, maar we investeren ook direct in duurzaam wonen met zonnepanelen, groendaken en energiebesparende tools.

High-end afwerking

Met het vergrootglas op elk woondetail.

Een nieuw woonmodel vraagt om de nieuwste technologie. Daarom zetten we bij Steps Real Estate in op de slimste snufjes die het leven nog makkelijker maken: een digitale conciërge, home control en persoonlijke draadloze verlichting, die allemaal handig aangestuurd kunnen worden via één app.

Slim investeren

Minimale kopzorgen, maximale ROI.

Wil je alle voordelen van een beleggingspand, zonder de nadelen? Bij Steps Real Estate bieden we je interessante projecten met nieuwbouwappartementen en –woningen op toplocaties met een stijlvolle architectuur en hoogwaardige afwerking. Wij beheren de verhuurservice en helpen je bij het maken van de beste strategische keuzes zodat jij een zo hoog mogelijke return on investment krijgt. Alles wat jij moet doen, is een investeringsproject kiezen. Wij doen de rest.